VAN / MURADİYE - Dürükkaş İlkokulu

Dürükkaş İlkokulu

Dürükkaş Mahallesi Yeşilova Küme Evleri Yanı No55 Muradiye/VAN
Vizyon
Her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır.
Misyon
Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren genç öğretmen kadrosuyla, çağdaş düşünce yapısını özümsemiş öğrenci merkezli eğitim veren, Teknolojiyi kullanan, milli değerlerini koruyan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp eğitim öğretim hizmetlerini alabildikleri, Kendilerini özgürce ifade edebilen, araştıran, okuyan, kendini geliştiren bireyler yetiştiren, öğrencilerinin başarılarını ön planda tutan, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumuyuz.
Başarılar
2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA MURADİYE İLÇESİNDE DÜZENLENEN BİLGİ VE KÜLTÜR YARIŞMASINA OKULUMUZ BİRİNCİ OLMUŞTUR. BİRİNCİLİK KUPASI ALMIŞTIR.
KALORİFERLİ
Uydu İnternet (VSAT)
Öğretmenler okula öğretmen servisi ile ulaşım sağlamaktadır.
ilçeden gelip giden öğretmen servisi vardır.
Dürükkaş Mahallesi Yeşilova Küme Evleri Yanı No:55 Muradiye/VAN
İle 73 km ilçe merkezine ise 13 km uzaklıktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu
BİLGİ KÜLTÜR YARIŞMASINDA İLÇE BİRİNCİLİĞ (2021-2022) BİLGİ KÜLTÜR YARIİMASIDA GRUP BİRİNCİSİ (2022-2023)