VAN / MURADİYE - Dürükkaş İlkokulu

Şbt

2019 - 2020 Eğitim Öğretim yılının 1. dönemi sona erdi. Okul Müdürümüz Sabri Taş'ın katılımıyla karne törenimiz gerçekleşti. Karnelerini alan öğrenciler yarıyıl tatiline girdiler.

Ara

12-18 Aralık Tutum Yatırım ve Yerli Malı Haftası kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlenerek hafta kutlanmıştır.

Ara

18-22 Kasım Ara Tatili Mesleki Çalışmalar kapsamında okulumuz öğretmenleri tarafından veli ziyaretleri yapıldı.

Ara

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 81 ilde gerçekleştirmiş olduğu proje ile 11 milyon fidan toprakla buluştu. Okulumuz olarak bu proje kapsamında biz de okulumuz öğrenci ve öğretmenleri ile birlikte 20 çam ve 5 badem fidanı diktik. Okul bahçemizde her sınıfın 5 fidanı olacak şekilde bir fidanlık oluşturduk. Daha yeşil bir Türkiye için, daha yeşil bir dünya için en çok ta gelecek nesillerimiz Dürükkaş İlkokulu ailesi de kollarını sıvadı.

Ara

10 Kasım, 1938 tarihinden  sonra  günümüze kadar ve günümüzden sonra da büyük önemi olan çok özel bir gündür. Büyük önderimiz, dahi devlet adamı, mazlum ülkelere önderliğiyle umut olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü sonsuzluğa uğurladığımız gündür 10 Kasım.

Dürükkaş İlkokulu  öğretmen  ve öğrencileri olarak atamızın  aramızdan  ayrılışının  81. Yıl dönümünde şiirler, şarkılar ve onun söylemiş olduğu özlü sözlerle atamızı saygı ve rahmetle andık.